Σχέδια μαθήματος

Νηπιαγωγείο Φανών


TOPIC: Σχέδια μαθήματος

Initiative

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
SUBMITTED FROM:

Νηπιαγωγείο Φανών

Μονοθέσιο νηπιαγωγείο στο νησί της Ρόδου


School Principal

Ξυλόκοττα Αγγελική

Contact with School


Description

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ "Ο ΜΠΕΝ , Η ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑ , "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΛΑ, "Η ΚΥΡΑ - ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΌΣ Ο ΡΥΠΟΣ" ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.


Results / Reactions

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΕΔΑΦΟΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΔΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.Co-operations

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ (ΕΙΔΟΣ PANAXIA QUADDRIPUNCTARIA), ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΖΕΙ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΦΑΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.


COOPERATING ACADEMICS

ΞΥΛΟΚΟΤΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΝΔΡΕΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

Objective Action

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Initiative time

ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ

Connection with Global GoalsNo Connection with Global Goals found
Send us your feedback
The 'Sustainable Greece 2020' Ιnitiative launched by QualityNet Foundation