Καλές πρακτικές

10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ


TOPIC: Καλές πρακτικές

Initiative

"ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"

"ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"
SUBMITTED FROM:

10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Στο 10ο Δ.Σ. Καλαμαριάς λειτουργούν 19 τμήματα και υπηρετούν 45 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων. Το μαθητικό δυναμικό του σχολείου ανέρχεται στους 400 μαθητές/τριες.


School Principal

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Contact with School


Description

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.


Results / Reactions

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΩΝ.

ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ/ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ)

http://10dim-kalam.thess.sch.gr/wordpress/Co-operations

  • ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ -ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
  • Α' ΚΑΠΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

COOPERATING ACADEMICS

ΠΛΙΟΠΛΗ ΚΛΕΙΩ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΟΡΡΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΚΥΡΑΤΣΟΥΛΑ, ΠΕΡΟΣΙΑΝΗ ΧΑΡΑ, ΚΑΦΑΝΤΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΑΕΡ ΕΛΕΝΑ

Objective Action


Initiative time

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

PHOTOSConnection with Global Goals


Your Opinion
The 'Sustainable Greece 2020' Ιnitiative launched by QualityNet Foundation