Μαθητικές δημιουργίες

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ


TOPIC: Μαθητικές δημιουργίες

Initiative

Μια αγκαλιά ευχές

Μια αγκαλιά ευχές
SUBMITTED FROM:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

Εξαθέσιο δημοτικό σχολείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Στο σχολείο μας επιδιώκουμε τα παιδιά να είναι ασφαλή, χαρούμενα και δημιουργικά και να εξελιχθούν σταδιακά σε ευαισθητοποιημένους, ενεργούς και αλληλέγγυους πολίτες. Γι’ αυτό συμμετέχουμε σε δράσεις με αντίστοιχους στόχους, όπως για την προστασία του περιβάλλοντος (ανακύκλωση χαρτιού-μπαταριών, καθαρισμό παραλίας), για την καταπολέμηση της φτώχειας (συγκέντρωση αναγκαίων αγαθών για συλλόγους, πλαστικών για αναπηρικά καρότσια, παζάρι αγάπης) και πολλές άλλες.


School Principal

ΠΕΦΚΟΥΛΑ ΣΤΑΓΙΑ

Contact with School


Description

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι, πολύ υπερήφανοι και βαθιά ευγνώμονες για τα παιδιά του σχολείου μας που σε αυτές τις δύσκολες μέρες μάς έδωσαν τόση χαρά με το ζήλο, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την αγάπη τους ενισχύοντας τόσο αυθόρμητα την πίστη όλων μας στον Άνθρωπο.

Τα παιδιά όλων των τάξεων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα «Μια αγκαλιά ευχές» του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος με τέτοιο ενθουσιασμό και τέτοιο ζήλο θυσιάζοντας κι αυτό ακόμα το παιχνίδι για να ολοκληρώσουν τα έργα τους. Η θέλησή τους ήταν τόσο συγκινητική που ανταποκρίθηκαν ακαριαία και γενναιόδωρα στην προσφορά αλληλεγγύης σε παιδιά άγνωστά τους δίνοντάς μας τη βεβαιότητα ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας!!!!


Objective Action

Η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση όλης της σχολικής κοινότητας για τις ανάγκες των παιδιών με καρκίνο. Η παροχή ουσιαστικής βοήθειας και έμπρακτης αλληλεγγύης μέσω της προσφοράς χαράς, ελπίδας και αγάπης σε όσους τη χρειάζονται.

PHOTOS 2


Videos 1

Connection with Global Goals


Send us your feedback
The 'Sustainable Greece 2020' Ιnitiative launched by QualityNet Foundation