Μαθητικές δημιουργίες

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


TOPIC: Μαθητικές δημιουργίες

Initiative

" Ένα ποίημα για το Κλίμα και τη Γη μας...ένα ποίημα για τη Ζωή μας!"

" Ένα ποίημα για το Κλίμα και τη Γη μας...ένα ποίημα για τη Ζωή μας!"
SUBMITTED FROM:

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο, στη θέση "Ποτάμι" στην πόλη της Φλώρινας, πρωτεύουσας του ομώνυμου Νομού της Δυτικής Μακεδονίας


School Principal

ΜΙΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Contact with School


Description

Για εκατομμύρια χρόνια ο άνθρωπος κατοικεί πάνω στη γη και έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις καιρικές εναλλαγές και να εναρμονιστεί με τις καιρικές συνθήκες και το κλίμα της περιοχής στην οποία κατοικεί.

Όμως, με το πέρασμα των αιώνων, με τα επιστημονικά επιτεύγματά του και γενικά με όλες τις δράσεις που πραγματοποιεί ο άνθρωπος για να καλυτερεύσει τη ζωή του, επιδρά άμεσα και καταστροφικά στο κλίμα της γης....ακραία και καταστροφικά  καιρικά φαινόμενα, η τρύπα του όζοντος, η υπερθέρμανση του πλανήτη και τόσα και τόσα άλλα έχουν αλλάξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το κλίμα του πλανήτη, κάτι το οποίο έχει άμεση επίδραση στη χλωρίδα και πανίδα κάθε περιοχής, δηλαδή στην ίδια τη ζωή του ανθρώπου.

Αυτό λοιπόν πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή!

Ήρθε η στιγμή να κάνουμε κάτι...αν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να ζούμε πάνω σε αυτόν τον υπέροχο γαλάζιο μας πλανήτη...τη Γη μας! 

Με το ποιηματάκι μας λοιπόν θα θέλαμε να τονίσουμε πως ΟΛΟΙ μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το κλίμα της Γης μας....ΟΛΟΙ μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας! 

Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας! 


Objective Action

Συνειδητοποίηση και ευαισθητοποίηση για τις άσχημες συνέπειες των δράσεων του ανθρώπου πάνω στο κλίμα του πλανήτη μας και κατ' επέκταση στη ζωή του.

SUPPORTED FILES(1)

PHOTOS 2Connection with Global Goals


Send us your feedback
The 'Sustainable Greece 2020' Ιnitiative launched by QualityNet Foundation