Μαθητικές δημιουργίες

Εσπερινό Γυμνάσιο Μυτιλήνης με Λ.Τ.


TOPIC: Μαθητικές δημιουργίες

Initiative

ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ!

ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ!
SUBMITTED FROM:

Εσπερινό Γυμνάσιο Μυτιλήνης με Λ.Τ.

Στο σχολείο μας οι μαθητές είναι ενήλικες. Στο πλαίσιο του λειτουργούν δύο τμήματα υποδοχής πρόσφύγων- μεταναστών. Συμμετέχει σε προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, στο "Νοιάζομαι και δρω" στε δράσεις του actionaid και σε φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, διαγωνισμούς ποίησης, ζωγραφικής και λογοτεχνίας.


School Principal

Χρήστος Εμμανουήλ

Contact with School


Description

Οι μαθητές υιοθέτησαν το αρχαίο θέατρο της Μυτιλήνης, ερεύνησαν γι' αυτό, συγκέντρωσαν πληροφορίες, ήρθαν σε επαφή με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, πραγματοποίησαν διαδικτυακή συνάντηση με αρχαιολόγο της εν λόγω εφορείας που τους μίλησε για το σημαντικό αυτό μνημείο της πόλης τους, το φωτογράφισαν και δημιούργησαν παρουσίαση, κείμενα και ψηφιακό παιχνίδι στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα φάρσι για το αρχαίο θέατρο της Μυτιλήνης.


Objective Action

ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΠΕ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ

PHOTOS 2



Connection with Global Goals






Send us your feedback
The 'Sustainable Greece 2020' Ιnitiative launched by QualityNet Foundation